Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Χαμόγελο του Παιδιού



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Ψαχνών, επικοινώνησε με την κ. Λία Κιμπέρη, κοινωνική λειτουργό στο «Χαμόγελου του Παιδιού». Μας ενημέρωσαν ότι φέτος και για αυτούς είναι μια δύσκολη χρονιά, εστιάζοντας στις πολλές ελλείψεις σε τρόφιμα ακόμη και σε γάλα! Υπάρχει ανάγκη από μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, όπως και υλικά καθαριότητας. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε, την ημέρα που θα δίνονται οι βαθμοί τριμήνου των παιδιών μας, να μαζέψουμε τρόφιμα ή ότι μπορεί να διαθέσει ο καθένας από εμάς τους γονείς. Ως χώρος συγκέντρωσης θα είναι η είσοδος του σχολείου μας.

Παράκληση. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας, δεν αποζητούμε να σας βάλουμε σε πρόσθετα έξοδα. Το σκεπτικό μας είναι ότι εάν έχουμε δυο σακουλάκια ρύζι να προσφέρουμε το ένα κ.τ.λ. Δεν θέλουμε να μπείτε στην διαδικασία να αγοράσετε κάτι. Από αυτά που έχετε, ότι έχετε και ότι μπορείτε. Αυτό το λίγο του καθένα από εμάς από πολλούς γίνετε πολύ.

Ευχόμαστε την καλή επιτυχία των παιδιών στους βαθμούς που θα παραλάβουν και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.


ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΨΑΧΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου