Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τάσος Γεωργιάδης» απευθυνόμενο σε εσάς και με το σύνθημα : « Εμένα με νοιάζει το πρόβλημα του άλλου. Εσένα;» είναι στη διάθεση κάθε Ευβοέα που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και αδυνατεί, να ανταποκριθεί στη δαπάνη θεραπείας του και με αυτό το σύνθημα, στα δέκα χρόνια λειτουργίας του, επιτελεί το έργο του, στηριζόμενο στην αγάπη των ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν το λειτούργημα του και στηρίζουν τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για ιατρικά θέματα.

Η εφετινή χρονιά όμως εξελίσσεται πολύ άσχημα προφανώς λόγω της οικονομικής κρίσης. Είναι η πρώτη φορά που με δυσκολία ανταποκρινόμαστε στις τρέχουσες προαποφασισμένες περιπτώσεις ασθενών, οι οποίοι είναι υπό θεραπεία και περιμένουν την μηνιαία καταβολή των εξόδων νοσηλείας τους. Στο μεταξύ νέα περιστατικά προκύπτουν και η αγωνία μας μεγαλώνει καθημερινά. Για την ενίσχυση των σκοπών του προγραμμάτισε συγκεκριμένες δράσεις μια από αυτές είναι και η παρακάτω:

Την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010 μπαίνει σε λειτουργία ο αριθμός αυτόματης χρέωσης 901-11-178-178 του ΟΤΕ, κόστους για τον συνδρομητή 1,48 ευρώ με ΦΠΑ. (Ο Αριθμός θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών).

Παρακαλούμε θερμά να στηρίξετε, όπως πάντοτε κάνετε, αυτές μας τις προσπάθειες, προβάλλοντας το σύνθημα και ενισχύοντας τις δράσεις του Ιδρύματος.



ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.


Ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου