Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Καλωσόρισμα Α' Γυμνασίου



Αγαπητοί Γονείς

Αφήσαμε το απαιτούμενο χρονικό διάστημα προσαρμογής των παιδιών σας στο σχολείο και τώρα αποφασίσαμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ευχηθούμε «Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα».

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε. Όλα είναι καινούρια για τα παιδιά σας και για κάποιους από εσάς. Νέος χώρος, νέες εμπειρίες, νέοι φίλοι, νέα πρόσωπα, νέες γνώσεις, νέα μαθήματα και.......πολλά βιβλία!!!!!!

Τώρα πια δεν υπάρχει μόνο μια δασκάλα ή ένας δάσκαλος, αλλά ένα πλήθος από διαφορετικούς καθηγητές και ενώ στο Δημοτικό οι δάσκαλοι είχαν σύντομα μια εικόνα για έναν μαθητή, τώρα ο μαθητής πρέπει να δείξει τις ικανότητες και τις δυνατότητες που έχει με άλλο τρόπο, πιο σαφή και πιο γρήγορο.

Πιστεύουμε στις 13-9-2010, την πρώτη μέρα που άνοιξαν τα σχολεία πολλοί από εσάς αναρωτηθήκατε: «Μα πότε κιόλας μεγάλωσε το παιδί μου και τώρα πάει Γυμνάσιο;» Μερικοί από εσάς θα θυμούνται ότι με τα κλάματα το πηγαίνατε στο νήπιο. Και μετά από λίγα χρόνια την χαρά του όταν του αγοράσατε την πρώτη σχολική τσάντα που ήταν .....τεράστια!!!!! Και βέβαια την τελευταία μέρα του δημοτικού (που πάντα είναι συγκινητική !!)

Και τώρα... .Γυμνάσιο!!!!! Θα θέλαμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οτιδήποτε έχει σχέση με το παιδί σας. Είτε συμμετοχές σε εξωσχολικές δραστηριότητες (αγώνες- μουσική- ζωγραφική-χορό κ,τ.λ) για την προσπάθεια τους (και την δίκη σας) για τις επιτυχίες τους και τις διακρίσεις τους, είτε ακόμη και για προβλήματα που ίσως υπάρχουν. Αυτό θα βοηθήσει και εμάς για να έχουμε μια εικόνα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε τις ιδέες σας και τις κρίσεις σας για όλες μας τις απόπειρες. Όσο είναι δυνατό να έρχεστε στις συγκεντρώσεις μας. Μην αφήνετε την αδιαφορία να σας καταβάλει. Να σκεφτείτε ότι στις προηγούμενες εκλογές για το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μόνο την δεύτερη φορά είχαμε απαρτία.

Καταλαβαίνουμε ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά και ο αγώνας που κάνετε μεγάλος αλλά.... πιστέψτε μας αξίζει τον κόπο!!!! Ελάτε λοιπόν κοντά μας και όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Μην κρίνετε τον σύλλογο ανώδυνα και χωρίς να εμφανίζεστε πουθενά .Η παρουσία σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Αργότερα θα σας καλέσουμε για να γνωριστούμε από κοντά, να σας ακούσουμε και να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες του συλλόγου.

Ευχόμαστε λοιπόν σε σας υπομονή και στα παιδιά σας καλή πρόοδο. Μην ξεχνάτε να έρχεστε όσο πιο συχνά μπορείτε στο Γυμνάσιο και να ρωτάτε για την πρόοδο των παιδιών σας. Υπάρχουν γονείς που δεν έχουν έρθει ΠΟΤΕ!! Δεν τους γνωρίζουμε!!



ΤΑ ΜΕΛΗ
Αλεξίου Γεώργιος-Πρόεδρος
Σταθαράς Κων/νος-Αντιπρόεδρος
Ψαρά Παναγιώτα-Γραμματέας
Παπαϊωάννου Γεώργιος-Ταμίας
Βογιατζής Στέφανος-Αναπληρωματικός ταμίας
Λαφαζάνης Γεώργιος-Μέλος
Μακρής Νικόλαος-Μέλος

Υ.Γ. 1
Διαλέξαμε το Ρόδι σαν σύμβολο του Συλλόγου μας με την ευχή, όσοι είναι οι «σπόροι του», τόσες να είναι και οι γνώσεις που θα είναι πάρουν οι μαθητές από το Γυμνάσιο.

Υ.Γ. 2
Μέσα στον φάκελο θα βρείτε έναν χειροποίητο σελιδοδείκτη, δώρο για το παιδί σας. Όχι ότι είναι τίποτα σπουδαίο, αλλά έτσι για να θυμόμαστε την πρώτη μας επικοινωνία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΨΑΧΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου