Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 25-01-2012.



Η επαναληπτική Γ.Σ. η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Γυμνασίου Ψαχνών στις 25 Ιανουαρίου 2012, καθότι οι δύο προηγούμενες Γ.Σ οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 19 Ιανουαρίου 2012 και 20 Ιανουαρίου 2012, δεν προχώρησαν στην εκλογική διαδικασία νέου Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Ψαχνών, λόγω μη απαρτίας.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ

Συνημμένο “Α”: “Κατάσταση ψηφισάντων στη Γ.Σ της 25/01/2012”.

ΣΚΟΠΟΣ

1. Σκοπός της σύσκεψης είναι ο απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ για το έτος 2011, η τέλεση της ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής όπως και της ανάδειξης αντιπροσώπων στην Ένωση Γονέων.

ΘΕΜΑΤΑ

2. Σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για Διενέργεια Εκλογών.

α. Ιστορικό.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου κλήθηκαν οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Γυμνασίου μας στην προβλεπόμενη Γ.Σ για να προβεί το απερχόμενο ΔΣ σε απολογισμό των πεπραγμένων του έτους 2011 και σε οικονομική εκκαθάριση του ταμείου του Συλλόγου.

Στην προσπάθεια συγκέντρωσης του μέγιστου αριθμού γονέων το απερχόμενο ΔΣ προέβηκε στην, κατά το δυνατόν, αποτελεσματικότερη ενημέρωση των γονέων, είτε με αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων, είτε με αποστολή μηνυμάτων μέσω κινητής τηλεφωνίας, είτε με άμεση τηλεφωνική πρόσκληση. Για το λόγο αυτό αναβλήθηκαν οι δύο αρχικές συγκεντρώσεις της Γ.Σ. λόγω μη απαρτίας.

β. Συζήτηση

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν τα παρακάτω θέματα :

1. Απολογισμός των πεπραγμένων του 2011. Διανεμήθηκε στους παριστάμενους γονείς κατάσταση των πεπραγμένων του ΔΣ για το έτος 2011.

2. Οικονομική εκκαθάριση του ταμείου του Συλλόγου. Διανεμήθηκε στους παριστάμενους γονείς ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2011.

3. Την υποβολή των υποψηφιοτήτων για την διάρθρωση του ψηφοδελτίου το οποίο αφορά τα όργανα του Συλλόγου.

4. Η εκλογή της τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών.


ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

α. Κατόπιν της ενημέρωση των παριστάμενων γονέων περί των πεπραγμένων του Δ.Σ για το έτος 2011 έγιναν αυτά αποδεκτά από τη Γ.Σ.

β. Αποδεκτός έγινε και ο οικονομικός απολογισμός για το έτος 2011.

γ. Η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή, για την προετοιμασία και διεξαγωγή των εκλογών, επιλέχθηκε από το σώμα της Γ.Σ και αποτελείτο από τους :

1. Σαλασίδη Κων/νο.

2. Μέλλιο Ιωάννη.

3. Αλεξίου Γεώργιο.


δ. Τέθηκε το θέμα της υποβολής των υποψηφιοτήτων για την διάρθρωση του ψηφοδελτίου, το οποίο αφορά τα όργανα του Συλλόγου. Η τελική διάρθρωση του ψηφοδελτίου έχει ως το συνημμένο έντυπο “Ψηφοδέλτιο Γ.Σ Γυμνασίου Ψαχνών”.

Συνημμένα:



γ. “Κατάσταση ψηφισάντων στη Γ.Σ την 25/01/2012”.

δ. “Ψηφοδέλτιο Γ.Σ Γυμνασίου Ψαχνών.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου